logo
Leennoot
  • Elle twee
  • goochel- dansshow
  • poppenkast- goochelshow
  • circus show

Gribadoe Events en Crealiny Animatie vormen samen: Elle Twee!

Bij deze shows komen 2 animatoren uw festiviteit opfleuren in geheel eigen stijl. Zo is dan ook de mogelijkheid om na de 45 min show nog 1 uur randanimatie uit te kiezen als schminken, ballonclown, tattoo's, crazy hair.

Elle twee goochel-dansshow: Clowntje Pipoliny denkt enorm goed te kunnen dansen... Maar jongens wat gaat dat mis! Ze doet geen enkel pasje goed (tot groot jolijt van het jonge publiek)! Gelukkig kan Balieke het dansmeisje rekenen op de steun van de kinderen om Pipoliny alvast wat basis danspasjes aan te leren. Als dank toont Pipoliny wat goocheltrucks die ze van Leo uit het circus geleerd heeft. Deze show kan worden aangepast voor publiek van 2,5 jaar tot 8 jaar of gemengd.

Elle twee dansshow

Poppenkast Markske en de goochelaar: Markske moet naar het verjaardagsfeestje van zijn vriendinnetje Bieke. Helaas is hij vergeten een cadeau voor haar te kopen! Om alles nog erger te maken gaat hij niet gewoon naar de winkel, maar roept hij een echte (levende) goochelaar op. Dit is leuk om te zien voor de kinderen; maar zo krijgt Markske niet altijd wat hij verwacht had! Gelukkig heeft hij zijn hondje Samson die hem uit de nood komt helpen uit al die gekkigheid!

poppenkast

Circus Show: De directrice van het circus heeft wel een zeer bijzondere clown aangenomen... Eentje die helemaal geen idee heeft wat ze aan het doen is. Zo lopen goocheltrucs mis en spullen die dienen om te jongleren worden wel heel vreemd gebruikt. Gelukkig zijn er de kinderen om alles wat in goede banen te leiden. Alhoewel,... deze show krijgt toch een heel bijzonder einde!

 
adres